Missie & Visie

Missie

Kompas Advies wil individuen, teams en organisaties laten groeien door het bieden van advies, interim & program management, training en ondersteuning op het gebied van meedoen in de samenleving, samenwerken binnen organisaties, inrichting en beheersing van werk- en demand-processen.

Visie

Kompas Advies gelooft in de kracht van governance structuren en participatie processen. Zij is ervan overtuigd dat alleen daardoor doelstellingen gerealiseerd en veranderingen geïmplementeerd kunnen worden.

Kompas Advies onderkent de impact van de veranderingen in onze samenleving op de wijze waarop (lokale) overheden en bedrijven bestuurlijk en bedrijfskundig moeten acteren om bij voortduring haar toegevoegde waarde te kunnen aantonen.

Doelstelling & Strategie

Doelstelling

Kompas Advies wil mensen, individuen en groepen optimaal laten presteren door het overdragen van kennis en vaardigheden en het benutten van ongebruikte mogelijkheden.

Strategie

Om onze missie uit te voeren en de doelstelling te halen kiest Kompas Advies een aanpak die direct aansluit bij de behoefte van de klant. Het gaat er om dat een cliënt doelen formuleert, met onze ondersteuning leert handelen om deze doelen te bereiken of Kompas Advies het vertrouwen geeft om deze doelen voor hem te realiseren.

Demos

Color Skin

Header stijl

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed