Diensten

We bieden een aantal diensten aan voor groepen en individuen. Wij kunnen voor uw medewerkers een groepstrainingen op maat organiseren, maar ook medewerkers een persoonlijk traject aanbieden. Met onze programma- en omgevingsmanagement vaardigheden, organiseren wij de door u gewenste trainingen voor grote en kleine projecten. Ook bieden we diensten aan op allerlei managementgebieden.

Programma Management

Kompas Advies heeft ruime ervaring in directievoering van diverse programma’s.

read more
Transitie & Transformatie Management

We hebben diverse outsourcingstrajecten gemanaged bij onder anderen zorginstellingen, overheden, banken en verzekeraars.

read more
Interim Management

De managementstijl die we bij Kompas Advies hanteren is open, transparant en doelgericht. Met een open communicatiestijl managen we tijdig en duidelijk de verwachtingen van interne en externe stakeholders.

read more
Verander & Turnaround Management

We hebben diverse reorganisatietrajecten begeleid en vormgegeven. De reorganisatie van een systeemhuis, de fusie tussen de optie- en effectenbeurs en de creatie van Euronext zijn hier voorbeelden van.

read more
Organisatie & Informatie

Bij Kompas Advies hebben wij jarenlange ervaring opgedaan op het grensvlak tussen organisatie en informatievoorziening. Wij geven bedrijven richting in hun zoektocht naar het gebruik van digitale ontwikkelingen.

read more
Governance

Governance omvat processen, gewoontes, beleid en wetten die van invloed zijn op de manier waarop een organisatie bestuurd, beheerd en gecontroleerd wordt.

read more
Sourcing

Het opnieuw ordenen en organiseren van primair en ondersteunende diensten en/of functies binnen een organisatie, waardoor processen efficiënter en effectiever worden benut.

read more

Demos

Color Skin

Header stijl

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed